Even een update in de categorie ‘hoi ik leef nog en dit ga ik doen’

Een tijdje was het weer stil op mijn blog, maar ik moest werken (meh), op vakantie gaan (jeej!), bedenken wat ik voor vakken ik ga volgen volgend jaar (jeej 2 + een beetje aah help) en mijn kamertje inrichten (jeej 3!).

Dus ik dacht, als ik dan toch al over mijn spectaculaire leven (en ook nog over dingen hoor, soms) blog, kan ik ik net zo goed wat daarover schrijven (hoe meer komma’s hoe beter).

Ik word een student. Ik denk geen echte elk-weekend-dronken, nooit de vloer dweilende en afwas acht weken laten staan student (want ik drink niet zoveel en ik heb lichtelijke smetvrees), maar gezien het feit dat ik STUDEer, bent ik toch STUDEnt. Hoewel je toch op de basisschool en middelbare school in feite ook ‘studeert’, maar toch. (‘Hoi ik ben student!’ ‘Oh welke studie doe je?’ ‘Nou ja nu groep 6’ klinkt bij nader inzien misschien toch wel vrij apart.)

Maar goed: ik ga taal- en cultuurstudies studeren en ik ga in mijn mooie kamer in Utrecht zitten, de hele dag (nee dat hoop ik niet). Verder ga ik in mijn eerste blok taalwetenschap-vakken en vakken van geschiedenis en filosofie volgen en hoop ik aan het eind vloeiend Spaans te spreken. Want ik ga Spaans leren, ja! Woehoe! (En daarna ga ik op cursus om Zweeds en Frans en Italiaans en alle andere talen die ik heel graag vloeiend wil kunnen spreken te leren. Als ik dan heel rijk ben geworden.)

Verder denk ik dat ik geen lid ga worden van een studentenvereniging, maar zeg nooit nooit (oh nu zei ik toch nooit ha-ha-ha) en vind ik het wel leuk om iets met muziek of sport (dansen? roeien?) te gaan doen, maar volgende week heb ik een officiële introductieweek dus dan ga ik bedenken wat ik qua ‘erbij’ ga doen.

En wat en waar gaan jullie studeren/ studeren jullie en is dat leuk en wil/zit je bij een vereniging en is dat (niet) leuk (en waaroooom?)? :)

 

 

7 thoughts on “Even een update in de categorie ‘hoi ik leef nog en dit ga ik doen’

 1. Annemijn

  Ja dat ga ik doen, haha! Ik hoop dat het mij niet tegenvalt dan! En ik ga inderdaad de toren van babel doen :) Spaans zal wel pittig worden denk ik, ik heb zelfs nog nooit Spaans gehad, haha.
  Ik vind Utrecht nu al superleuk dus ik denk inderdaad dat je gelijk hebt!

 2. Marlous

  Aah huh ik wist niet dat jij TCS ging doen?? Dat heb ik dus vorig jaar ook gedaan, maar ik vond het een beetje tegenvallen. Ga je de toren van babel doen? Dat vond ik dan wel weer heel leuk. Spaans is ook leuk (ik had zelf engels, maar heb wel spaans op de middelbare school gehad) maar wel pittig! Je zit al vrij snel op niveau 3. Maar leuk hoor!
  En tja student student.. ik heb het flinke feesten ook al wel gehad hoor, ik ziet liever op terrasjes (ga bijvoorbeeld naar flater aan de oudegracht of naar de voortuin aan het begin van de voorstraat), maar tivoli op donderdag is wel leuk! Verder ga je Utrecht geweldig vinden!

 3. TimeForBlues

  Wat ontzettend spontaan geschreven!
  Kamer in Utrecht! Wauw had ik dat maar, ik wilde daar eerst ook gaan studeren, maar heb nu toch uiteindelijk voor iets anders gekozen ;)
  Heel veel succes daar! x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s