Wie gaat er mee?

Als er iets is wat niet goed is voor je humeur, is het Pinterest. En dan vooral mijn eigen samengestelde ‘Travel’ board. Het zou heel goed voor je humeur kunnen zijn als je genoeg geld zou hebben om tickets over de hele wereld te boeken, maar dat is bij mij dus net niet het geval. Mocht er iemand zijn die uit heeft gevonden hoe je bij het pinnen van een afbeelding tegelijkertijd een vliegticket naar die bestemming ontvangt, mail me!

Aangezien standaard examenreizen zo standaard zijn, had ik de vraag of iemand van jullie interesse heeft om met mij om (examen)reis te gaan. Mijn plan was ongeveer dit:Reis
Uiteraard is dit maar een begin, eventueel kunnen we nog stoppen in Zuid-Amerika en Australië. En als we toch bezig zijn kunnen we Indonesië ook nog even meepakken, maar ik moet jullie toch even een globaal beeld geven.

IJsland
Bron foto. We beginnen in IJsland, want IJsland is mooi. We gaan in dit meer varen en vervolgens gaan we in een warmwaterbron chillen, want zonder dat gedaan te hebben kun je IJsland niet verlaten.

Londen

Bron foto. Vervolgens gaan we naar Arizona, Paria Canyon. HOE MOOI IS DIT. Ik stel voor dat we onze tent gewoon boven op deze berg zitten en dan gewoon de hele dag naar het uitzicht kijken.Arizona
Bron foto. Vervolgens gaan we naar de Minas Viejas watervallen. Hier gaan we zwemmen. Geen idee of dat mag en of dat verstandig is, maar dat zien we dan wel weer.MexicoBron foto. Madagaskar! Naast schattige aapjes heeft Madagaskar ook nog mooie natuurgebieden, zoals Pont Tsingy de Bemaraha. Wie kent het niet! 

Fiji

Bron foto. Hier gaan we bruin worden (in mijn geval: rood worden en sproetjes krijgen) om vervolgens naar het hartjeseiland te zwemen, Tavarua Island. Mocht iemand nog een verlaat (of zeer vervroegd) verjaardagscadeautje voor me willen kopen, een hartjeseiland doet het altijd goed.

Turkije

Bron foto. Om te bewijzen dat Turkije nog meer heeft dat vijfsterrenhotels en stranden waar je geen washandje kwijt kunt, laat staan een badhanddoek:  Pamukkale. Hier is sneeuw, en warm water! Londen
En we eindigen in Londen, relatief dichtbij. Hier zit namelijk dit ontzettend schattige plekje met gekleurde ramen en deuren en straatjes. Het heet hier Neal’s Yard. Eventueel kunnen we hier ook gewoon blijven wonen.

Iedereen die mee wil op deze reis: meld je hieronder even aan. Qua financiën moeten we het nog even zien te regelen, maar ach. Bijzaak.

Advertenties

12 thoughts on “Wie gaat er mee?

  1. Spinnetje

    Dat is geen verkeerde route, echt een mooie reis. Wanneer je gaat hoop ik wel dat je alles hier plaatst….dan reis ik virtueel met je mee :)

  2. Rowan

    I am in! Wat een prachtige reis heb je samengesteld, wat een mooie foto’s! En hoe we het betalen.. komt vast goed. ;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s