H to the onger

Wat gebeurt er als je zegt ‘Goh, lekker, fijn hè, dat het eindelijk weer lente wordt!’? Precies, dan wordt de lucht grijs en daalt de temperatuur met 6 graden. Hee zeg, zo zijn we niet getrouwd.

Maar goed, dat even terzijde. Stel je het volgende voor: je hebt honger. Ontzéttend honger. Maar één probleem: alle kasten zijn leeg (nou ja, leeg, er is natuurlijk niks wat voldoet aan jouw eisen), je hebt geen zin om je versleten bloemetjespyjamabroek (leuk galgjewoord!) uit te trekken en naar de winkel te fietsen en als klap op de vuurpijl is er niemand thuis (of is er niemand die zin heeft om het voor je te halen). Wat dan? Dan maak je de grootste fout die je in een mensenleven kunt maken. Je pakt de laptop – hier kan het nog goedkomen in het leven -, vervolgens typ je allerhande.nl in. En – nu komt het – hierna typ je ‘chocola’ in het zoekbalkje. Op dit moment is het dus echt hopeloos, en zul je langzaam wegkwijnen achter je laptopschermpje in de hoop dat iemand toch zo lief is om chocola voor je te kopen. Indien u niet de energie hebt (kan ik me volkomen voorstellen) naar allerhande.nl te gaan en ‘chocola’ in het zoekbalkje te typen, hier een kleine greep uit het lijstje:

Chocoladeframbozen  Chocoladetaart

Witte chocoladetaartjes met frambozen   Cassata siciliana

En dan die mensen die geen chocola lusten.. respect.

Advertenties

13 thoughts on “H to the onger

 1. Laura

  Die taart op het tweede plaatje heb ik een keer gemaakt (het recept stond dus inderdaad ook op de ah site) Was lekker joh! En niet eens zo moeilijk :)

 2. whilehavingrum

  Wow. Maar ik heb vandaag alweer kitkat en nog iets van chocolanij achter m’n kiezen, dus ik pas, hehe!

 3. Myrthe

  Ohhhhhhhh ja. Ook altijd ga ik vlak voor het eten (nu dus) naar kookblogs en kookfilmpjes kijken op Youtube. Ook NIET.DOEN!!!!

 4. mijntypemachine

  Lekkerrr! Jammer dat er geen weet-ik-hoeveel-D-laptop is waar je alles (alleen lekkere dingen) wat je ziet ook proeft :D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s