Haar enzo

Normaal ben ik meer in de categorie douchen, met nat haar slapen (föhnen duurt zo lang) opstaan, borstel er door heen halen en goân. Maar deze week deed ik eens een keer wat anders. Oh, verwacht geen dingen die langer dan een kwartier duren, want daar heb ik het geduld niet voor. Maar goed, aanschouw:

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

20 thoughts on “Haar enzo

  1. Renze

    Het is inmiddels meer dan 3 maanden later en ik heb eindelijk het lef gevonden hier weer te kijken (stomme ik), dus een valentijnskaart gaat een beetje lastig worden :( of je wilt een vervroegde ontvangen, maar ik kan nergens op ‘email’ klikken, laat staan dat ik je adres weet! Dus als je het serieus bedoelde en echt iets wilt ontvangen (of het nou per email is of dat je mij je adres toevertrouwd), moet je mij maar mailen :)

  2. Renze

    Blijkbaar moet ik beter nalezen wat ik typ, want dat was dus ‘grappig’ bedoelt (alsin: “ik doe nooooooit moeite voor m’n haar, maar nu is het bijna valentijn dus nu eens een keer wel!”), alleen zo kwam het helemaal niet over :P sorry voor alle gekwetste zielen!

  3. Annemijn

    @Yonne Nee, ik snap de haardonut niet zo goed, waar je dan je haar moet laten enzo zonder dat het eruit ziet als een soort leeuw (de manen van een leeuw, althans) en ik heb niet genoeg geduld om naar mensen te kijken die het wél kunnen op youtube ofzo. Dus..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s