Van series tot kerstliedjes

Kennen jullie New Girl al? Zo niet, ga vanavond rond kwart over negen naar de keuken en pak zoveel mogelijk warme chocolademelk/thee/koekjes/chocola/koffie/appeltaart (meerdere keuzes mogelijk). Ga hierna voor je tv zitten die je uiteraard op rtl 5 zet. Wacht even en geniet.

Zooey Deschanel (ik snap nooit hoe ik dit uit moet spreken. Gewoon als Zoë? Zowie? Zowee? Zooowie? Waarom Zooey en niet gewoon Zoey?), de hoofdrolspeelster, is naast actrice ook nog zangeres. Ooit van het bandje She & Him gehoord? Zo ja, dat bandje bestaat dus uit Zooey en Matthew Ward. Die laatste is niet zo belangrijk. Ja, zingt leuk enzo, maar daar ging het niet om.  (Oh, en zo nee, gewoon verder lezen). Waar het wel om gaat is het feit dat Zooey en Matthew een kerstalbum hebben! Voor iedereen die kerstliedjes wel wil luisteren maar  genoeg heeft van de stem van Mariah Carey en Justin Bieber: de oplossing is hieronder:

Advertenties

3 thoughts on “Van series tot kerstliedjes

  1. Lauradenkt

    Jaaa, She and Him is leuk :) Ik neem aan dat je hem al kent, maar ik zal het toch maar zeggen: heb je 500 days of summer gezien? Zo niet, DOEN DOEN DOEN DOEN DOEN DOEN DOEN DOEN DOEN. Dus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s