Niet zo handig #2

– Bijna Wehkamp willen bellen, waar je je camera hebt gekocht, omdat de camera niet reageert als je een kabeltje de computer in doet en de foto’s naar de computer wil overzetten. Alleen moet dat kabeltje aan de andere kant ook nog in je camera. Oja.

– De achterkant van een toets vergeten terwijl je heel goed geleerd hebt. #%@(%@#

– Smsen terwijl je over de stoep loopt. Op een stoep kunnen namelijk nogal eens lantaarnpalen staan en als je op je telefoon kijkt zie je die vaak niet staan. Hee hallo, fijne dikke bult op mijn hoofd!

– Heel hard rennen om de bus te halen en hem net halen. So far so good. Tot de bus wegrijdt en je je realiseert dat je in de verkeerde bus zit.. waarom?

– Iets nét iets te hard zeggen wat die bepaalde persoon eigenlijk nét niet mocht horen. Grapje, hoor, echt!

– Een mailtje van vriendin E. krijgen waarin ze iedereen uitnodigt voor haar verjaardag. Slimme Annemijn klikt op ‘Allen beantwoorden’ en haalt de mail van E. niet weg. E. wist al zo’n twee weken van tevoren wat ze als ontzettend leuk origineel cadeautje zou krijgen. Oeps..

– Er op 29 november achterkomen dat je op 13 oktober om 11.00 bij de orthodontist had moeten zijn. Once again, oeps..

– Om half 4 ’s nachts  thuiskomen en je nog wel even je tanden poetsen. Hartstikke goed idee, tot je nachtcrème op je tandenborstel doet in plaats van tandpasta. Niet aan te raden.

– Je vriendin enthousiast om de hals vliegen en er dan achter komen dat het niet je vriendin was maar een meisje met precies dezelfde jas en kleur schoenen. Oh, eh, sorry (denk hier een rood hoofd en schaapachtig (even tussen haakjes: schaapachtig? hoe lacht een schaap?) lachen bij).

10 thoughts on “Niet zo handig #2

  1. Anke

    Oh my, hoop dat dit niet allemaal in dezelfde week was… Gelukkig kan je er zo te lezen achteraf wel (een beetje) om lachen :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s